Tips Bulan Madu Yang Lebih Romantis Dan Indah !! - Abang Terlajak Laris


Tips Bulan Madu Yang Lebih Romantis Dan Indah !!1. "SURPRISE PLAN"
Pilih sebuah restoran yang anda tahu mempunyai hidangan kegemaran pasangan anda, dapatkan beberapa coklat untuk dihantar ke bilik atau merancang “candle light dinner” sebagai kejutan makan malam dan perkara-perkara kecil yang sesuai untuk bulan madu. 


2. BERCUTI TANPA GADGET 
Buat peraturan teknologi dan bawa kamera (bukan telefon anda) supaya anda tidak tergoda untuk menyemak mesej anda di antara sesi pengambilan gambar semasa anda melihat-lihat. 


3. TIDAK MEMBUAT SENARAI 
Sememangnya baik untuk mempunyai jadual perjalanan. Tetapi jika anda merancang terlalu banyak perkara untuk dilakukan bersama, anda akan terlepas mengeksplorasi kawasan itu bersama - yang boleh menjadi salah satu bahagian paling romantis untuk bulan madu! Berjalan-jalan melalui bandar atau bandar yang anda lawati dan pelajari perkara secara spontan daripada mengikuti senarai atau jadual yang ditetapkan. 


4. MENCUBA SESUATU YANG BARU 
Anda pasti mempunyai sesuatu di fikiran dan selalu ingin mencuba, tetapi tidak pernah mempunyai keberanian sebelum ini. Sama ada ia bungee jumping atau sesuatu yang seperti ketakutan pada roller coaster, anda dan pasangan anda perlu memilih satu perkara yang extreme untuk mengatasi ketakutan anda dan akan membuat anda berasa puas dan hebat. 


5. AMBIL GAMBAR!
Mengambil banyak gambar, sama ada gambar rahsia pasangan anda semasa candid atau selfie bersama-sama. Kenangan-kenangan ini akan membantu anda menghidupkan semula kenangan percutian bulan madu anda pada masa hadapan nanti. 


6. BERKONGSI SESUATU SETIAP HARI 
Sentiasa berkongsi sedikit perkara antara satu sama lain pada setiap hari. Impian rahsia, cita-cita hidup atau sesuatu yang kecil seperti ketidakselesaan atau apa sahaja yang membuatkan anda jatuh cinta pada pasangan anda. Ia adalah satu pengalaman yang dapat mengukuhkan ikatan perhubungan dan ianya sangat romantis.

Selamat ber-honeymoon !! :)

No comments

Powered by Blogger.