'Abah Kri Tak Kuat Bah.. Abah.. .Abah Tolongg Kri..' Netizen Sebak & Tinggalkan Kata Kata Semangat - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

'Abah Kri Tak Kuat Bah.. Abah.. .Abah Tolongg Kri..' Netizen Sebak & Tinggalkan Kata Kata Semangat


@aliffsyukriterlajaklaris,

Saya terlalu rapat dgn abah saya dan saya nak abadikan pic abah saya tanda sokongan dia dan doa di di wisma dherbs...supaya saya ingat di setiap kejayaan saya adalah kerana abah....saya tiada kawan baik.. abah saya..nenek saya adalah kawan saya..mak saya seorang yang tegas ...dulu saya takut..
.
Kri hargai nasihat mak.. terima kasih mak @bondarozitaibrahim sampaikan pesan kat isteri saya.. Kri kuat mak.. kri kuat... abah saya berjanji dengan diri saya.
.
Azam akan buatkan abah umrah setiap tahun walaupun saya dah hantar abah umrah dan haji....tapi saya nak pahala untuk abah berterusan selagi Allah limpahkan rezeki buat saya...., dan saya akan berusaha untuk wakafkan rumah anak yatim atau tafiz untuk abah saya Kamarzaman bin Kamaludin... dan saya akan solat tiap waktu dan tidak lalai dengan dunia..saya buat macam ni sebab nak abah mewah di sana sebab saya mungkin tak sempat buat smua ni kat dunia sebab saya tak pernah rasa kehilangan yang paling berat... saya nak abah dan mak @bondarozitaibrahim bangga ada anak macam saya kaya raya dunia dan akhirat itu kan yang abah impikan dan kri akan buktikan kat abah walapun abah dah menjadi arwah..tapi roh abah ada dalam jiwa saya... abah kri tak kuat bahh.. abah.. .abah tolongg kri... kri masihh perlukn semangat dan doa abah.. kri lemah sangat abah lemah yang amat..yang teramat.

Komen netizen,

No comments

Powered by Blogger.