Momen Kejayaan & 'Sweet' Bersama Arwah Ayah Saya.. - Abang Terlajak Laris


banner-cikgu-01

Momen Kejayaan & 'Sweet' Bersama Arwah Ayah Saya..


@aliffsyukriterlajaklaris,
.
Video suapkan nasi ini adalah sehari seblum abah meninggal.. Kri tak sangka kri sempat suapkan abah makan buat kali terakhir dan abah pergi secara mengejut..dan antara moment yang pernah saya record..yang banyak saya share di youtube saya.
Abah saya berjanji dengan diri saya.. saya akan buatkan abah umrah setiap tahun selagi saya mampu, dan saya akan berusaha untuk wakafkan rumah anak yatim atau tafiz untuk abah saya kamarzaman bin kamaludin dan saya akan sembahyang dan tidak lalai dengan dunia..sy buat mcm ni sbb nak abah mewah di sana sbb sy mungkin tak sempat buat smua ni kat dunia sbb terlalu sebuk... sy nak abah dan mak @bondarozitaibrahim bangga ada anak mcm saya kaya raya dunia dan akhirat itu kan yg abah impikan dan kri akan buktikan kat abah walapun abah dah menjadi arwah..tapi roh abah ada dalam jiwa saya... abahh kri tak kuat bahh.. abah.. .abah tolongg kri... kri masihh perlukn semangat dan doa abah.. kri lemah sgt abah lemah yg amat..yg teramat.
.
Sebab abah, saya kuat
Sebab abah, saya bejaya
Sebab abah , saya harus redha 
Tapi abah , saya masih gagal dalam menjadi anak yang terbaik.
saya mengharapkan abah tenang di alam sana
Abah, maafkan kri..
.
Sy memohon semua rakan sy disini utk sedekahkan Al Fatihah dan titipan buat arwah abah saya Hj kamarzaman B Kamaludin... bagi sy inilah hadiah paling bernilai buat saya🙏🏻🙏🏻 alfatihah..



vedio suapkan nasi ini adalah sehari seblum abah meninggal.. kri tak sangka kri sempat suapkan abah makan buat kali terakhir dan abah pergi secara mengejut..dan antara moment yg pernah saya record..yg byk sy share di youtube saya . . . abah saya berjanji dgn diri saya.. sy akan buatkan abah umrah setiap tahun selagi sy mampu,dan sy akn berusaha utk wakafkan rumah anak yatim atau tafiz utk abah saya kamarzaman bin kamaludin dan sy akan sembahyang dan tidak lalai dgn dunia..sy buat mcm ni sbb nak abah mewah di sana sbb sy mungkin tak sempat buat smua ni kat dunia sbb terlalu sebuk... sy nak abah dan mak @bondarozitaibrahim bangga ada anak mcm saya kaya raya dunia dan akhirat itu kan yg abah impikan dan kri akan buktikan kat abah walapun abah dah menjadi arwah..tapi roh abah ada dalam jiwa saya... abahh kri tak kuat bahh.. abah.. .abah tolongg kri... kri masihh perlukn semangat dan doa abah.. kri lemah sgt abah lemah yg amat..yg teramat.. . . . Sebab abah, saya kuat Sebab abah, saya bejaya Sebab abah , saya harus redha Tapi abah , saya masih gagal dalam menjadi anak yang terbaik. saya mengharapkan abah tenang di alam sana Abah, maafkan kri.. . . sy memohon semua rakan sy disini utk sedekahkan Al Fatihah dan titipan buat arwah abah saya Hj kamarzaman B Kamaludin... bagi sy inilah hadiah paling bernilai buat saya🙏🏻🙏🏻 alfatiha.. adakah anda dpt rasa apa yg sy rsa sekrg? terima ksih @tjdntrmn sharekn vedio ni utk sy
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.