'Paling Bermakna Sekali Dalam Hidup Dan Tak Akan Lupa' - Abang Terlajak Laris


banner-cikgu-01

'Paling Bermakna Sekali Dalam Hidup Dan Tak Akan Lupa'


Tonton video dibawah ini.




siapa kat sini yg menangis tgok vedio ni?? mungkin anda faham apa yg saya rasa❤️❤️ . . terima kasih isteriku yg serius tpi hari ni romantik pula dia😂😂 @shahidadherbs buat suprise sempena hari lahir saya ke 32 tahun.....B hargai sangat dan ini sambutan paling bermakna sekali dalam hidup dan x akan lupa bukan sebb majlis yg hebat tpi sbb kami ada keluarga yg cukup bahgia yg sy impilan 30thun yg lalui dan skrg sy dpt rasai nikmatya erti kebahagia sebnarya.... . . tak dilupakan juga pada... my lovely followers tersayang yg wish birthday saya hari ni... x sangka 11k komen lebih yg wish walapun saya bukan artis...sy org biasa . . Terima kasih pada wanita paling agung d dunia makku @bondarozitaibrahim yg tercinta dunia dan akhirat sudi datang..saya happy sangat mak ada semalam..nenek dan kawan2 di kampung pun ada,sahabat handai,rakan bisnes dan pelajar tahfiz...Alhamdulillah saya bersyukur dikelilingi insan2 ni....yg ada di setiap suka dan duka walaupun arwah abah x ada malam ni.. . Saya niat umur 32 tahun saya nak jadi lebih serius dan matang dalam bisnes... tapi kalau saya x buat video lucu korang nak tgok lagi x saya? yes or no?? 😬😬 . . , terima kasi juga kepada kek pulut @zarinazainuddin_ team @as.legacymalaysia rakan2 @hafizhamidun @realckfaizal @rita_sosilawati @datosrisalmahismail @nursajadiah @myfarahme @memewani dan ramai lagi
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.