Wanita Akan Rasa Dihargai Bila Pasangan Mengusap Rambutnya - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

Wanita Akan Rasa Dihargai Bila Pasangan Mengusap Rambutnya


Apabila memegang tangan dengan lelaki yang dicintainya, ramai wanita pasti rasa teruja. Memegang tangan lelaki yang dicintainya juga menjadikan wanita rasa sangat selesa, selamat dan dilindungi. Pada saat-saat seperti ini, wanita juga rasa dimanja oleh lelaki yang mereka cintai.

Di samping memegang tangan, perkara lain yang dilakukan oleh lelaki kepada wanita yang membuat mereka rasa sangat dimanja dan teruja adalah mengusap rambut mereka. Ya, ketika seorang wanita dengan lembut mengusap rambut orang yang dicintainya, hatinya sangat gembira, berdebar-debar dan rasa sangat manja.

Bagi wanita, lelaki yang membelai lembut dan ikhlas rambut boleh membuatnya rasa sangat istimewa. Sesetengah lelaki membelai rambut seorang wanita yang dicintai sebagai ungkapan kasih sayang yang tulus. Lelaki mengusap rambut wanita mereka suka juga sebagai ungkapan rasa kasih dan perasaan cinta.

Sama ada kita menyedari atau tidak, belaian rambut yang lembut oleh seorang kekasih menjadikan jantung wanita berdebar-debar. Ini juga akan menjadikannya sedikit malu. Sentuhan lembut pada di kepala dapat membuat wanita rasa sangat selesa. Apabila kepalanya disentuh atau dibelai manja oleh lelaki yang dicintainya, suasana menyenangkan diterima oleh wanita daripada hanya dicium oleh dahi atau dipeluk oleh pasangan. Ini juga merupakan saat yang mudah membuat kedua-dua pasangan saling mencintai. Sangat istimewa, romantis dan penuh intim.

Sumber: Aliff Channel

No comments

Powered by Blogger.