Wanita Buat 7 Perkara Ini Bermaksud Dia Tidak Benar-benar Mencintai Korang - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

Wanita Buat 7 Perkara Ini Bermaksud Dia Tidak Benar-benar Mencintai Korang


Wanita yang anda suka mengutamakan 7 perkara, itu bermakna dia tidak benar-benar mencintai anda.

Duit anda

Berhati-hati dalam menilai pasangan anda. Adakah dia selalu bercakap mengenai wang, wang dan wang? Jika ya, kemungkinan dia hanya mengutamakan wang dalam hubungannya. Boleh jadi alasan untuk ingin bersama dengan anda kerana wang anda juga.

Kehadiran anda

Dia tidak menyukai anda. Dia hanya memerlukan kehadiran anda. Jika anda tiada, mungkin dia juga akan rasa selesa perkara itu. Jangan bertahan dalam hubungan seperti ini. Anda bukan seorang malaikat penjaga yang sentiasa ada untuknya.

Status Single

Perkara yang paling penting baginya ialah dia bukan single dengan dating dengan anda. Dia hanya memerlukan status hubungan untuk dibanggakan. Ingat, anda bukan anak patung yang boleh dimanipulasi olehnya.

Pekerjaan anda

Sekiranya dia sering bermegah dengan pekerjaan anda, dia mungkin tidak begitu menyayangi anda. Bukan cinta kerana anda, tetapi pekerjaan anda. Bukannya anda yang membuatnya mahu bersama dengan anda, tetapi pekerjaan anda.

Status keluarga anda

Keluarga anda adalah keluarga yang dihormati. Itulah sebabnya dia ingin mempunyai hubungan dengan anda. Sekurang-kurangnya, dengan anda yang berasal dari keluarga yang dihormati, dia boleh menumpang dalam kemasyhuran?

Kemahiran anda

Dia hanya suka kemahiran anda. Anda boleh bermain muzik, olahraga atau kemahiran lain yang sangat menonjol dalam diri anda. Dia tidak mahu melepaskan anda pergi kerana bakat anda. Malah kepakaran anda adalah apa yang dia sering banggakan pada orang lain.

Perhatian anda

Apa yang dia perlukan adalah perhatian dari anda. Jika anda berhenti memberi perhatian, kemungkinan dia akan berhenti menyayangi anda. Dia hanya mahukan perhatian dari anda. Anda bukanlah orang yang dia cintai.

Sumber: Aliff Channel 

No comments

Powered by Blogger.