Oh Macam Ini Nak Tahu Ornag Betul Betul Ikhlas Nak Berkawan Dengan Kita - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

Oh Macam Ini Nak Tahu Ornag Betul Betul Ikhlas Nak Berkawan Dengan Kita


Pernahkah terlintas dalam minda sekiranya sahabat tersebut benar-benar ikhlas atau dia berkawan dengan anda atas sebab tertentu? Ada beberapa cara untuk anda tahu, antaranya:

Individu yang ikhlas akan berkawan dengan sesiapa sahaja tanpa memilih pangkat mahupun darjat. 

Well… it is everyone’s past time guilty pleasure. Namun mereka yang ikhlas berkawan lebih gemar mengekspres pendapat mereka secara terbuka berbanding ‘fake people’ yang gemar bercerita buruk di belakang sahabat. Mereka yang berpura-pura juga enggan menyampaikan pendapat walaupun ia digalakkan dan lebih gemar menyebarkan gosip mahupun desas-desus tentang orang lain.

Cara paling mudah untuk tahu sama ada sahabat anda ikhlas ataupun tidak adalah pabila mereka berjanji, mereka akan menunaikannya walaupun lambat. Berbanding dengan mereka yang berpura-pura, mereka lebih gemar membuat komitmen namun enggan terikat. Sekiranya anda mengungkit perihal ini, mereka enggan mengaku mereka pernah melakukan perjanjian tersebut.

Tidak salah jika anda berasa bangga dengan pencapaian anda terutamanya setelah bekerja keras untuk mendapatkannya. Namun orang yang berpura-pura sentiasa gemar menunjuk-nunjuk dan sanggup mencuri kredit buat dirinya agar tampak lebih bagus berbanding orang lain. Mereka yang ikhlas kebanyakannya lebih merendah diri dan gemar kerjanya ‘bercakap’ bagi pihaknya, dan tidak berminat untuk mencuri tumpuan.

Sumber: Eh.com.my

1 comment:

 1. POKERVVIP AGEN POKER TERPERCAYA
  *POKERVVP* Merupakan Penyedia Agen Situs Game Online Yang Memberikan Berbagai Macam Permainan Seperti Poker Yang Deposit Menggunakan Pulsa Telkomsel Dan XL Yang Ada Di Indonesia.
  *1 User ID 8 Permainan : * Poker - * -Domino99-*BandarKiu-*Bandar Poker-*Adu Kiu-*-Capsa Susun-*-Sakong *-Bandar 66-*

  *Minimal deposit & withdraw
  - Minimal Deposit 10,000 ( Rekening)
  - Minimal Withdraw 50.000 ( Rekening)
  - Minimal Deposit 10.000 ( VIA PULSA)
  - Minimal Withdraw 50.000 ( VIA PULSA)

  *Bonus Terbesar
  - Bonus CASHBACK 0.5%
  - Bonus Referral 15%

  Bandar Poker Online
  Agen Poker Online
  agen poker
  Cerita Dewasa
  Bandar Ceme
  bandar poker
  Poker Online
  Bandar Domino Online
  Agen Domino Online
  game terbaru

  ReplyDelete

Powered by Blogger.